Zoeken

Over ons

Over Eetcafe 't Goeleven

Sinds April 2008 is dit familiebedrijf, gerund door vader, moeder en 2 dochters, onder de naam Eetcafe ‘t Goeleven gevestigd in het pittoreske dorpje De Heen.

In ‘t Goeleven kunt u terecht voor een gezellig drankje en hapje, lekkere lunch of diner. 

Tevens bieden wij naast ons terras aan de voorzijde wat uitkijkt op de haven ook aan de zijkant een overdekt en verwarmd terras dus ook voor de mindere zonnige dagen van het jaar.

U kunt dus alle jaargetijden terecht bij ons. Het Eetcafé is gelegen in de Heen, met zijn rustieke ligging aan de Steenbergse Vliet, maakt het een recreatieve ontwikkeling door. De stilte van het weidse gebied vormt het uitgangspunt bij deze ontwikkeling. De Heen heeft een kleine gezellige jachthaven, camping en men kan er ook kano’s en fietsen huren. Het is een typisch Brabants plattelandsdorpje we hopen dat het u bevalt!

U bent van harte welkom!

Licentie-informatie

Oeps! Licentie is nog niet actief


×

Uw websitelicentie is nog niet geactiveerd of de licentie is verlopen.


Probeer het opnieuw

  • Als uw website werkte, en nu is het niet, neem dan contact op met uw webhostingbedrijf. Het is het bedrijf dat u betaalt voor deze website, domein of hosting
  • Als uw website nog niet werkte, hebt u waarschijnlijk geen licentie. U kunt voor hulp contact opnemen met uw webhostingbedrijf of zelf een licentie aanschaffen
    Log in Ontvang een domeinlicentie